Puhdasta sisäilmaa ja energiatehokasta ilmanvaihtoa

Tiesitkö että myös kotisi iv-koje voi tulla tiensä päähän. Tiesitkö että suoritamme myös iv-kojeiden saneerauksia sekä iv-kojeiden vaihtotöitä omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöissä olemme erityisesti erikoistuneet ilmanvaihtojärjestelmän energiatehokkuuden parantamiseen, korvaamalla vanhan ilmanvaihtokojeen uudella paine-ero ohjatulla sekä taajuusmuuttajalla varustetulla ilmanvaihtokojeella. Taloyhtiöiden iv-järjestelmän saneerauspalveluun voit tutustua tarkemmin tästä (linkki) sekä saneeraus case-kohteisiimme tästä (linkki).

Omakotitalot ja rivitalot

Omakotitalojen ja rivitalojen osalta olemme saneeranneet useita omakotitalokohteita joissa iv-koje on tullut tiensä päähän tai iv-koje ei ole vastannut nykyajan sisäilmatason vaatimuksia. Yleisin syy toimeen ryhtymiselle on ollut asukkaiden oireilu, joka johtunut ilmanvaihtokojeen puutteellisesta toiminnasta. Iv-kojeen vaihdolla kohteessa on saavutettu erittäin merkittäviä säästöjä energiakulutuksen.

Yleisimmin koje vaihdetaan kohteisiin joissa on:

  • Ilmalämmitys
  • JEO-VENT ilmanvaihtokoje
  • Energent, välikattoon asennettu ilmanvaihtokoje
  • REXO-VENT välikattoon asennettu ilmanvaihtokoje

Yhteinen nimittäjä kojeiden vaihdolle on kiinteistön heikko sisäilma sekä kojeen ikä, kojeen ollessa asennettu 1970-1990 vuosien välillä. Asiakkaan päätyessä vaihdattamaan uuden ilmanvaihtokojeen suosittelemme kohteisiin Enervent (www.enervent.fi) ilmanvaihtokojeita niiden energiatehokkuuden ja sisäilmanlaadun vuoksi. Lisäksi Enerventilta on saatavissa vanhan ilmalämmityskojeen korvaava iv-kojeita (www.kotilämpö.fi).

Käy katsomassa mikä iv-koje sopisi sinun kotiisi parhaiten. 

Voit tilata ilmaisen katselmuksen tästä.