Palvelumme omakotiasujille (B2C)

Huurtuvatko ikkunat? Tuntuuko sisäilma raskaalta ja tunkkaiselta? Vetääkö talossasi?

Tohtoreiden erikoisalaa on ilmanvaihdon ongelmien ratkaiseminen. Tavoitteenamme on, että jokaisessa kodissa on puhdas ja turvallinen sisäilma. Ydinosaamistamme ovat ilmanvaihdon vikatilanteet. Meidät kannattaa kutsua paikalle, kun ilmanvaihto ei toimi halutulla tavalla. Mitä haastavampi tilanne, me osaamme auttaa.

Palvelemme omakotiasujia saneeraamalla ilmanvaihtokoneet ja hormit tai vaihtamalla vanhat ilmanvaihtokoneet uusiin.

Hyödyt ovat selkeät: sisäilman laatu ja asuinmukavuus sekä ilmanvaihtojärjestelmän energiatehokkuus paranevat. Myös käyttökustannuksista voidaan saada aikaan huomattavia säästöjä.

Hormien kunnostus parantaa koko talon paloturvallisuutta ja pidentää tulisijojen ja hormien käyttöikää.

Tutustu suosituimpiin palveluihimme omakotiasujille, ja ota yhteyttä – me autamme:


ILMANVAIHDON SANEERAUS – ILMANVAIHTO NYKYAIKAISEKSI

Ilmanvaihtokoneet vanhenevat rakennusten myötä, eivätkä vanhat laitteet enää vastaa nykypäivän vaatimuksia energiatehokkuudessa ja toimivuudessa. Teemme kokemuksella omakotitaloihin ilmanvaihtokoneiden saneerauksia. Vanha ilmanvaihtokone poistetaan käytöstä ja uusi asennetaan paikalleen. Samalla ilmanvaihtokanavat puhdistetaan, ilmamäärät säädetään sekä ilmanvaihtokanavisto eristetään vaatimusten mukaiseksi.


ILMANVAIHDON VUOSIHUOLLOT – TOIMIVA JA PUHDAS JÄRJESTELMÄ

Ilmanvaihto on syytä tarkistaa säännöllisin väliajoin, ja päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Ilmanvaihtokoneeseen ja sen suodattimiin kertyy hyönteisiä, pölyä ja muita epäpuhtauksia. Säännöllisessä vuosihuollossa varmistetaan, että järjestelmä toimii oikein.

Vuosihuollossa ilmanvaihtokoneeseen vaihdetaan suodattimet ja ilmanvaihtokoneen osat puhdistetaan imurilla ja korkeapaine tai höyrypesulla. Ilmanvaihtolaitteistoon suoritetaan yleinen kuntokatselmus ja raportoidaan mahdolliset viat. Samalla korjataan myös asiakkaan raportoimat viat ja tehdään tarvittavat huoltotoimenpiteet. Vuodenajasta riippuen asetamme koneisiin samalla ns. kesä-/talviasetukset.

Tohtorit suosittelevat omakotitaloihin vuosihuoltoa keväällä ja syksyllä.

Katso referenssit


HORMIEN SANEERAUS – PALOTURVALLINEN KOTI

Savuhormit eivät ole ikuisia, ne rapistuvat ja halkeilevat ajan myötä ja vääränlaisessa käytössä sekä erityisesti silloin, kun hormeja ei käytetä. Huonokuntoiset hormit ovat paloturvallisuusriski koko rakennukselle, ja ne kannattaa korjata. Hormien kunnostus parantaa myös takan käyttöominaisuuksia.

Vanha hormi voidaan pinnoittaa uudelleen, tai se voidaan purkaa ja muurata tilalle uusi. Vanhan hormin sisälle voidaan myös asentaa teräksinen sisäputki, joka toimii savunpoistoreittinä​. Vanhat savupiiput voidaan pellittää ja hatuttaa, jolloin piippu ei altistu säiden rasitukselle.


NUOHOUSPALVELUT – HUOLLETTU TULISIJA ON TURVALLINEN

Suoritamme omakotitaloissa lakisääteiset savuhormin nuohoukset. Samassa yhteydessä tarkistamme myös rakennuksen kattoturvalaitteiden, savupiipun ja -hormin kunnon. Nuohouksen etuna veto savuhormissa paranee, ja myös tulisijan käyttö ja paloturvallisuus paranevat.Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi tuotteesta. Vastaamme tarjouspyyntöön 24 tunnin kuluessa.